Global Energy

Energizing the Internet.

PC je još uvijek dominira gaming industriji

Pogledamo li pobliže u najnovije FPS igara

PC je još uvijek dominira gaming industriji

Jedan od najvećih točaka razlikovanja u smislu osobne sklonosti strijelaca je iznos štete igrač može potrajati prije nego umru. Call of Duty ima nevjerojatno malo vremena da se ubije (TTK), Battlefield ima relativno duže TTK, a novi Doom, barem u pre-alpha obliku, ima dužeg vremena za ubiti. Kraći TTK igre imaju tendenciju da favoriziraju smrtnosti nad escapability, ali čak i CoD je poduprto preživljavanja zahvaljujući nedavnom uključivanje naprednih mehanike pokreta koje olakšavaju probiti liniju očima.

Overwatch, u odnosu na sva tri od ovih primjera, ima najdužu vrijeme da se ubije (uglavnom). Kao i sudbine, neke posebne sposobnosti imaju potencijal položiti otpada više neprijatelja u nekoliko sekundi, ali Overwatch baza pucanje igra jako puno vrti oko ideje da Blizzard želi pucnjave situacije nego niz jedan-shot pogubljenja.

Konkurentski igrači imaju tendenciju da se samouvjeren i vokalno gomila, osobito u team-based igara. Znam da jesam. Mi igramo ozbiljno i očekujemo naše ekipe da, u najmanju ruku, prioritet objektivno-based prirodu načinu igre.

Jedan od Overwatch najboljih doprinosa natjecateljski gaming je tijekom zaslonu nakon utakmice. Ne samo da su igrači dopušteno ocijenili utakmicu, oni također mogu ocijeniti suigrače s jednostavnim tri opcije sustava: pozitivne, neutralne ili negativne. Ovaj sustav Ocjena je sjajan način da ponudi Blizzard povratne informacije o provodadžisanje, ali to je također odličan način da pronađete neverbalne zadovoljstvo u berating ne doprinose suigrač je (ili tima) nastup bez ijedne ili upisivanjem riječi.

Nema ništa gore nego skakanje u online utakmicu i pronalaženje to je dominirala određenom oružja, klase ili taktiku. To je siguran znak da se nešto neuravnotežena u igri i zajednica prioriteta pojedinačne statistike preko općem smislu fair play. U pravednosti, programeri imaju tendenciju da se rješavanje tih stvari u dogledno vrijeme, ali što je impresivno o Mećava je pristup balansiranje svoje igre, uključujući Overwatch, kako prozirna je sa svojim fanovima.

Na praktičnom primjeru to, Blizzard je postavio PlayOverwatch YouTube kanal koji, osim igranja prikolicama i sitnica, nedavno je dodao ‘Developer Update’ videa. Ovi videi ponuditi osvježavajuće transparentnost gdje Blizzard je na s balansiranje Overwatch u smislu onoga što se promijenilo, što je plan za buduće promjene, što je eksperimentalni uključivanje i koliko zadovoljni razvijen je s određenim promjenama. To je osvježavajuće i, barem za ovog igrača, ulijeva osjećaj strpljenja da kada, recimo, Reaper stalno dominira najviše rundi igrao, to će se riješiti u ne tako dalekoj budućnosti.

Spajanje čini izazovnom dugovječnost

Daj mi poslužitelja preglednik svaki dan da mi pokupiti svoje vlastite utakmica, ali ako programeri inzistiraju na korištenju provodadžisanje alata, treba uzeti u obzir vještine uz uobičajene mjesne razmatranja. Biti na vrhu leaderboard s ocjenama ubija jer ste koštice protiv niskokvalificiranih tima može biti zadovoljan u kratkim naletima, ali na kraju se dobiva dosadna, a to sigurno ne pomaže poboljšati ako nema izazov. Isto tako, za igrače novi u igri, što je na prijamnom kraju digitalnog gazi ne imaju tendenciju da želite vratiti za nekoliko sekundi.

Blizzard je eksperimentiranje s različitim pristupima uravnoteženja u Overwatch vještine upravo sada, što znači da je u maloprodaji za tisak mora vidjeti igrače sličnih vještina razinama bore protiv svojih vršnjaka. To je osobito važno kada postoje igrači koji će su imali prednost, recimo, svira zatvorena beta, kvadriranje off protiv onih koji su još ni igrati Overwatch dok ne udari policama.

Updated: December 25, 2015 — 7:28 pm